Som anlægsgartner tilbyder vi en lang række ydelser. Har du brug for vores service nær Viborg eller Silkeborg står vi altid klar til at hjælpe dig. Som gartner med flere års erfaring har vi prøvet lidt af hvert og lader os ikke skræmme af udfordringer. Har du en speciel opgaver med lidt ukendte variabler står vi også gerne til rådighed med rådgivning skulle du have brug for det.

Nedenfor har vi samlet en lille samling af vores ydelser så du kan få et lille overblik over nogle af de ydelser vi tilbyder.

Anlæg af have

Skal du have anlagt en ny have, eller vil du blot forbedre den nuværende have du har? Så er du kommet til den rette. Vi har stor ekspertise og mange års erfaring inden for forskellige slags anlægs- og gartneropgaver. Det gør at vi er i stand til at hjælpe vores kunder med enhver opgave, så de kan få deres drømme gjort til virkelighed.

Haveservice

Drømmer du om en smuk og velplejet have, men du har ikke tid til at passe den eller er du bare ikke der har grønne finger. Så mist ikke håbet, for hos os tilbyder vi haveservice, og vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig og din have, uanset størrelse på opgaven.

Beplantning

Flot beplantning af blomster, træer og andet giver haven et enestående udtryk. Beplantning er et af vores spidskompetencer. Skal vi stå for beplantningen af din have?

Har du spørgsmål eller vil du hører nærmere kan du altid kontakte os på telefon 21 69 78 00 eller via e-mail hjaelperenms@gmail.com.